Crida a la mobilització i implicació d’aquí al 27-S a tots els socis i sòcies de la Sectorial de Veïns x la Independència

A TOTS ELS SOCIS I SÒCIES DE VEÏNS X LA INDEPENDÈNCIA – ANC

CRIDA A LA PARTICIPACIÓ I A MOBILITZAR-SE L’11 DE SETEMBRE I ENCARAR EL 27-S IMPULSANT EL DEBAT CONSTITUENT PER UNA REPÚBLICA CATALANA LLIURE I SOCIALMENT JUSTA

#MeridianamentEl procés de sobirania nacional i independència reclama que al llarg dels propers mesos i de l’any 2016 es faci un esforç de definició i participació. Amb l’objectiu de fer passos decidits en l’establiment de les bases polítiques de la nova República Catalana Independent que anem a construir entre tots i totes,i del desplegament d’un procés constituent fonamentat en la participació popular.

En el camí cap a la independència i la construcció de la República Catalana Independent cal encetar sense dilació un procés constituent, iniciant un debat per mitjà del qual es posin les bases fonamentals de la Constitució del nou estat català sobirà. Un debat necessari no únicament per als independentistes sinó per fer veure a tots aquells que no ho són que estem configurant un nou model de societat justa, lliure i democràtica, i que ho volem fer amb la màxima participació ciutadana per garantir que s’hi reculli la voluntat majoritària del poble.

D’ una banda des de la Sectorial de Veïns x la Independència us demanem a tots i a totes els socis i sòcies que us inscriviu a la VIA LLIURE A LA REPÚBLICA CATALANA d’aquest Onze de Setembre i una major implicació en la seva difusió i organització per tal que el proper Onze de Setembre constitueixi una nova demostració de la determinació i voluntat del nostre poble d’assolir la seva llibertat i independència.

Es fa necessari aquest estiu que ens mobilitzem als nostres barris i pobles implicant als nostres veïns i veïnes, entitats i entorns i omplim la Meridiana de Barcelona en una de les manifestacions més importants de la nostra història, precedent de les eleccions plebiscitàries de setembre que ens han d’obrir el camí per fer realitat la nostra República Catalana el més aviat possible.

La campanya d’Ara és l’hora de cara a aquest Onze de Setembre es basa en els deu eixos: Solidaritat, Equilibri Territorial, Diversitat, Democràcia, Igualtat, Oberts al Món, Innovació, Cultura, Sostenibilitat i Justícia social presents en els diversos actes participatius a tot el territori i que volen ser l’arrel dels valors de la República Catalana. Els mateixos eixos que confluiran a l’Avinguda Meridiana de Barcelona l’Onze de Setembre.

11S-1Justament aquests eixos que compartim i assumim plenament la nostra Sectorial, han de servir per estendre i transmetre els mesos a venir el model de país que volem construir en una Catalunya independent. Veïns x la Independència participa amb d’altres sectorials de l’ANC en el Grup de treball Catalunya Social i Comunitària, alhora que també treballem en el si de la plataforma Esquerres x la Independència (amb altres sectorials de l’ANC i organitzacions) en la defensa dels valors socials i els 16 punts programàtics d’aquesta plataforma. Us suggerim que us baixeu i ajudeu a difondre el llibre “Tot un país per decidir. El llibre dels colors per la República Catalana independent”.

Igualment Veïns x la Independència – a través de l’Equip de Coordinació Intersectorial de l’ANC- col·laborem amb la Plataforma Reinicia Catalunya, un projecte que integra diverses iniciatives per tal de mostrar el potencial que té la participació política de la ciutadania per dissenyar un nou estat. Ens trobem en un moment del procés independentista que podríem anomenar la primera fase del debat constituent -que ja ha començat-, un procés obert, transparent, participatiu i inclusiu per definir les bases constitucionals d’un nou país, de la futura República Catalana Independent. Eixamplar la base dels que ens imaginem un nou país, que a més de nou ha de ser millor i socialment just i caminar cap a la celebració d’ una Convenció Constitucional de la República catalana es troba entre les fites de Reinicia Catalunya.

Els propers mesos seran temps de fortes mobilitzacions i haurem de prendre col·lectivament grans decisions i també posar a prova -altre cop- la capacitat de civisme i fermesa si calgués també, contra tot intent de l’estat espanyol de barrar la nostra voluntat com a poble.

_Jordi_Borras_49_manifestacio_11_setembre_2012Se’ns gira molta feina en l’aprofundiment del debat, impulsant i celebrant actes, xerrades, trobades amb els nostres entorns, convidant a confluïr i a coordinar-nos amb les entitats veïnals i associacions del nostres barris i pobles. Compteu amb les Assemblees Territorials de l’ANC allà on residiu per a impulsar actes de presentació, fomentar debats i celebrar trobades. Imaginació i iniciativa, sobretot. I tingueu en compte les campanyes i plataformes de les que la nostra sectorial participa per a coordinar-nos.

Des de la Sectorial us demanem un esforç per a estendre la participació les setmanes i mesos següents en el debat constituent que ens ha de comprometre per un futur millor en una nova República Catalana sobirana i independent.

Us hi esperem

salut i independència

Sectorial Veïns x la Independència – ANC

veins@assemblea.cat

juliol de 2015

Aquesta entrada ha esta publicada en ANC, Assemblea Nacional Catalana, Catalunya, Independència, Veïns. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s