La III Assemblea de Veïns per la Independència aposta per la renovació i l’impuls de la Sectorial

El passat 28 de juny se celebrà a la seu de la Federació d’AAVV de Badalona la III Assemblea General de la Sectorial de l’ANC, Veïns per la Independència, per tal de renovar càrrecs i aprovar un nou Pla de Treball. Els assistents van ser rebuts pel vicepresident de la FAVB i membre de la Junta de l’AAVV Sant Antoni de Llefià, Toni Flores, alhora que també membre de la territorial de Badalona de l’ANC.

logoANC-VeïnsL’Assemblea avalua en un debat intens el període maig’2013-maig’2014 en que es posà en marxa la Sectorial i es constata un creixement constant d’adherits, arribant als quasi 400 en un any i una persistent presència en les xarxes (web (superant les 15.000 visites), facebook (depassant els 800 seguidors) i acostant-se al miler de seguidors a twitter. La sectorial, doncs, en aquest any d’existència ha fet una posada en marxa dels mitjans de comunicació i difusió propis força exitosa que ens deixa en un punt de partida favorable per assumir els reptes dels propers mesos.

El desplegament de vocalies de territori per tot el país i la implicació en les entitats i en les AATT ha estat també una de les ocupacions de la Junta executiva de la Sectorial en el darrer any. A destacar també l’elaboració i difusió d’un Qüestionari per a Entitats Veïnals o el suport a les AATT i l’activació d’una agenda d’actes veïnals i els constants contactes i col·laboració amb les Federacions d’AAVV, amb la CONFAVC i amb les entitats veïnals de base.

A un nivell més intern, la Sectorial s’ha pres seriosament l’elaboració d’una base de dades d’entitats veïnals continuament actualitzada, amb més de 600 censades en el moment present i que la nova Junta s’ha proposat d’augmentar considerablement, com a eina bàsica i directa de comunicació i difusió d’informació per oferir un millor servei al conjunt de les AATT i de projectes de l’ANC.

Finalment, la Sectorial des del primer moment ha fet un esforç per participar en totes les mobilitzacions i projectes promoguts per l’ANC, com ara “El País que volem”: aportant argumentari i vehiculant els qüestionaris; “El País de tots”: col·laborant en l’organització d’actes públics de difusió; “Signa un Vot per la Independència”: amb Junta Peticional Sectorial pròpia, debatent i amb taules de suport en la recollida de signatures. O en el Manifest de Sectorials: amb l’elaboració i difusió dels objectius irrenunciables per garantir la celebració del 9N, guanyar-lo i proclamar la República Catalana.

Veïns per la Independència actualment participa activament en dos òrgans de l’ANC: l’Equip de Coordinació de Sectorials ECI i al grup de treball Catalunya Social i Comunitària, que agrupa les sectorials de més implicació social.

D'esquerra a dreta: Toni Flores, Jordi Domingo, Josep Poveda, Josep Arranz i Ferran Palau

D’esquerra a dreta la nova executiva electa: Toni Flores, Jordi Domingo, Josep Poveda, Josep Arranz i Ferran Palau

Nova Junta executiva

Un capítol a part va constituir la renovació de l’equip executiu per a escollir nous càrrecs de la Sectorial. Cinc persones candidates van constituir-se en candidatura conjunta sota el nom “Objectiu: Independència” i van definir les diferents àrees de responsabilitat, que quedaran definides amb les àrees de Coordinació, Secretaria, Estudis i Documentació, Xarxes / Bases de Dades i Comunicació.

Al no haver-hi més candidatures ni manifestar-se cap vot en contra s’escullen per aclamació els diferents integrants de la candidatura. Es així reelegit el seu Coordinador Josep Arranz. També repeteix Jordi Domingo que passa de la Secretaria a responsable de Xarxes i Bases de dades i s’integren Ferran Palau a la Secretaria, Toni Flores a Estudis i Documentació i Josep Poveda a Comunicació. Igualment s’aprova el Pla de Treball presentat que és debatut obertament amb la presentació de noves propostes.

Escollida la nova Junta i aprovat el Pla de Treball, es debaten, s’aproven i s’assumeixen com a propis els documents “Volem votar!. Ajudem a fer possible l’objectiu del 9-N” presentat en el darrer Consell de Sectorials que serà penjat íntegrament al web de la sectorial. El document “El futur del projecte Signa un vot”, presentat per la Sectorial de Juristes i pels responsables de la Campanya Signa un Vot, proposant de traslladar en aquest cas diverses consideracions.

La III Assemblea General de Veïns per la Independència es va cloure en un ambient amical i col·laboratiu, propici per a impulsar noves iniciatives. Bona part dels assistents acabaren en un dinar on continuar l’intens debat polític al centre de la Ciutat de Badalona que els va acollir.

Accés íntegre a l’informe 2013-2014, a les candidatures presentades i al Pla de treball aprovat.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Agrupacions veïnals, ANC, Assemblea Nacional Catalana, Assemblees veïnals, Associacions de Veïns, Catalunya, Estat Propi, Independència, Països Catalanas, Secessió, Sobirania, Uncategorized, Veïns. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s