“V” de votar. “V” de Victòria!

El Full de Ruta de l’ANC per encarar el
procés cap a laIIAssemblea independència, “absolutament pacífic i radicalment democràtic” es va aprovar per unanimitat a l’Assemblea General de dissabte, 5 d’abril, a Tarragona.

En el discurs de cloenda de l’Assemblea, la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, va recordar que “abans que independentistes som demòcrates, i volem votar. I votarem!”. Forcadell va afegir que “no renunciarem a la consulta, perquè està en joc la nostra dignitat”, i va remarcar que “per a l’ANC les urnes són inqüestionables”.

AssembleaTarragona-2La presidenta de l’ANC va afirmar que “no anem contra ningú, exercim la nostra sobirania com a poble”, i va reivindicar la independència com l’oportunitat per “fer un país millor per a tots, vinguin d’on vinguin, parlin com parlin i pensin com pensin, per a tots”.

L’ANC també va anunciar davant de més de 7.000 persones, la mobilització que organitzarà per l’Onze de Setembre del 2014: un conjunt d’actes que culminaran amb una mobilització als dos carrers més importants de Barcelona, la Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes, confluint a la Plaça de les Glòries Catalanes. La gent formarà, d’aquesta manera, una gran “V de Via, de Voluntat, de Votar i de Victòria”. La mobilització permetrà al món copsar de manera simultània l’expressió massiva de la voluntat dels catalans, ha explicat el membre del Secretariat Nacional, Ferran Civit.AssembleaTarragona-1

Una mobilització que anirà acompanyada també de mosaics, per tal d’enviar un clar missatge al món. Durant l’estiu, es reproduiran aquests mosaics a cadascuna de les regions amb què s’organitza l’ANC per interpel·lar als líders mundials que tenen la clau per al reconeixement de Catalunya com a nou Estat. L’objectiu d’aquesta acció és que cada setmana “una potència internacional se senti interpel·lada”, tant la seva diplomàcia com els seus mitjans de comunicació, ha explicat la membre del Secretariat Noemí Morral.

Durant el matí de la propera Diada, també es duran a terme concentracions davant dels ajuntaments en què el màxim d’entitats donin suport al procés polític que viu el país. Aquests acords es portaran dels ajuntaments al Parlament de Catalunya.

Les mobilitzacions, però, no s’aturaran l’Onze de Setembre, ja que cal “mantenir la mobilització fins el 9 de novembre” per tal d’obtenir un “sí i sí aclaparador”, va dir la membre del Secretariat Montserrat Rossell. Del 12 de Setembre fins al 7 de Novembre, l’ANC durà a terme actes diaris de les 17:14 a les 20:14 hores per dissenyar “el País que Volem”, que és alhora “el país de tots”. Un d’aquests actes serà la cloenda de la campanya Signa un Vot per la Independència, amb el lliurament al Parlament de les instàncies recollides.V

L’Assemblea General també va servir per votar el Full de Ruta, que ha estat aprovat per unanimitat. Un Full de Ruta que, tal com va explicar el Vicepresident de l’ANC, Jaume Marfany,  és “absolutament pacífic i radicalment democràtic”, i que contempla els diversos escenaris que poden desenvolupar-se durant els propers mesos. L’informe de gestió del Secretariat Nacional, l’informe econòmic, el pressupost i la convocatòria d’eleccions al Secretariat Nacional pel proper 10 de maig també van ser aprovats per amplíssima majoria.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Agrupacions veïnals, ANC, Assemblea Nacional Catalana, Assemblees veïnals, Associacions de Veïns, Catalunya, Estat Propi, Independència, Països Catalanas, Secessió, Sobirania, Uncategorized, Veïns. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s