I Jornada d’Assemblees Sectorials de l’ANC

Dissabte 5 d’octubre s’han celebrat a les instal·lacions de l’Alberg Mare de Déu de Montserrat del barri del Coll de Barcelona la I Jornada d’Assemblees Sectorials de l’ANC.

Jornada-2

Veïns per la Independència hi ha participat activament promovent un grup de treball “Territorial/Veïns” i com a participants en el taller “Drets Civils i Socials”.
Les sectorials convocades en aquest grup, a més de Veïns, han estat les corresponents a Serveis Socials, Immigració, Jubilats, Treballadors, Administració Pública i Economistes.

A banda de constituir-nos com a grup estable de col·laboració, s’han arribat a diferents conclusions que s’aniran desenvolupant en properes trobades de treball, així com a un seguit de recomanacions i peticions al Secretariat Nacional que ja s’han fet arribar als respectius responsables.Jornada-1
També s’han acordat diferents propostes en la línia de desmuntar arguments generadors de falses pors que es puguin generar així com apuntar algunes bases en positiu sobre el país que volem fer.
Igualment, s’ha convingut en fer accions de comunicació coordinades com a grup de treball per enfortir els diferents argumentaris i complementar informacions. Fer algunes presentacions conjuntes també pot ajudar a aclarir molt millor els missatges a transmetre a les diferents audiències, siguin presencials o virtuals.

Es considera el Grup de Treball “Territorial/Veïns” presentat, com a estratègic per arribar a aliances amb la societat civil organitzada i per accedir a aquells segments de la població encara no prou sensibilitzada i/o informada (o a voltes fins i tot encara refractària) sobre la necessitat de que Catalunya esdevingui un estat independent.

Jornada-3

Pel que fa a la col·laboració en el taller “Drets Civils i Socials” s’han treballat aspectes relacionats amb el món educatiu, els Serveis Socials i la Recerca i la Universitat, posant de manifest la necessitat d’exercir els espais de sobirania existents per no perdre la posició de lideratge que s’ha aconseguit en algunes àrees, així com argumentar la indispensable constitució en un estat independent si es volen assolir els nivells d’excel·lència que la societat demanda.

La cloenda de la Jornada ha comptat amb la presència de la presidenta de l’ANC Carme Forcadell que ha adreçat unes paraules de reconeixement a la tasca de les diferents sectorials de l’ANC.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Agrupacions veïnals, ANC, Assemblea Nacional Catalana, Assemblees veïnals, Associacions de Veïns, Catalunya, Estat Propi, Independència, Països Catalanas, Secessió, Sobirania, Veïns. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s