I Junta Executiva de Veïns per la Independència

NouLogoVxI-1El passat dilluns 8 de juliol vam celebrar la I reunió de la Junta Executiva de Veïns per la Independència. Publiquem un resum dels acords adoptats:

 1. Es debat i s’aprova la nova proposta organitzativa de tres nivells. La Junta executiva (JE), formada pels responsables de Coordinació, Secretaria, Extensió i Dinamització, Comunicació, Logística i Estudis i Documentació.
 • La Junta general (JG), que afegiria als membres de la JE tots els vocals territorials, de tal manera que restarien 11 persones de territorial més 6 persones de JE, total 17 persones.
 • L’Assemblea general (AG), on hi serien convocats tots els membres adherits a VxI. En aquests moments en formem part 56 persones d’arreu del territori.
 • Es debat i s’aprova la proposta de crear un grup privat al facebook per fer les JG i les AG de manera virtual donada la complexitat de fer trobades presencials periòdiques amb persones de procedències molt diverses. Les JE es faran via mail i whatsapp group.
 • Es prioritzarà la convocatòria d’actes de petit format en aquelles poblacions les quals no formin part de l’AMI com a estímul i pressió de cara als seus respectius governants municipals. En el cas de Barcelona s’estudiarà la possibilitat de fer un acte per districte o bé un de ciutat. 
 • Es debat sobre la generació de documentació pròpia orientada al món veïnal. S’acorda treballar els eixos de comunicació:
   • Exposar aquells diners recaptats a nivell de veí i que no retornen al barri.
   • Un estat propi permetrà un millor finançament municipal i per tant un millor finançament i coordinació de les entitats veïnals.
   • Un estat propi donarà cobertura a moltes de les reivindicacions de manteniment i infraestructures i cobertura social que en aquests moments són eix principal en la majoria d’entitats.
   • Un estat propi permetrà que moltes de les activitats de les entitats veïnals (esportives i culturals) trobin interlocutors i finançament adequats.

  En aquest sentit s’acorda investigar les possibles fonts documentals a CONFVAC (Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya).

  Igualment s’acorda concretar la reunió apuntada amb el CCN (Centre Català de Negocis) i amb ExI (Economistes per la Independència) amb la intenció d’assistir la Junta executiva al complet i fer una sessió de treball que permeti seleccionar material existent i aportar documentació que permeti fer un audiovisual orientat específicament al món veïnal. També s’acorda elaborar un segon vídeo d’entrevistes curtes a líders veïnals d’arreu del territori enfocant les virtuts i els beneficis d’assolir la independència. D’aquesta manera s’elaborarà un “pack de presentació” amb els dos vídeos i material de divulgació que ens permeti fer les presentacions de petit format i/o que permeti a les pròpies entitats presentar-ho als seus propis associats.

 • Es debat i s’acorda generar notes de premsa cada vegada que es produeixin fets o declaracions rellevants, deixant clars els objectius de VxI i de l’ANC.
 • Es debat i s’acorda l’elaboració d’una bbdd exhaustiva de les entitats veïnals d’arreu del territori.
 • Es debat i s’acorda proposar al Secretariat Nacional (SN) la nostra proposta per adaptar la campanya de “Signa per la Independència” a les peculiaritats de la nostra sectorial.
 • Es debat i s’acorda fomentar la generació de notícies i d’articles a tots nivells i en tots els mitjans locals, butlletins, etc, que tinguem a l’abast. Igualment, en l’apartat de Comunicació i a banda de les actuals eines (facebook, web i premsa) s’activarà un compte de twitter quan el nivell de generació d’opinió sigui suficient.

Animem a tothom a adherir-se a la sectorial de l’ANC Veïns per la Independència i a difondre i participar activament de les nostres iniciatives. Tothom és benvingut.

Junta Executiva de Veïns per la Independència

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Agrupacions veïnals, ANC, Assemblea Nacional Catalana, Assemblees veïnals, Associacions de Veïns, Catalunya, Estat Propi, Independència, Països Catalanas, Secessió, Sobirania, Uncategorized, Veïns. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s